top of page

Våre tjenester består av individuelt tilpasset treningsprogram, mental trening og kostholdsveiledning over nettet. Vi ønsker å øke din kunnskap om trening, belastningsstyring og restitusjon, slik at du kan unngå skader og øke din prestasjon på banen.

Du kan trene akkurat når du vil - treningen din har du med deg via mobilen og egen app. Våre program er basert på forskning, samt erfaringen vi har gjort som fysiske trenere på høyeste nivå i Norge. 

Treningen passer for begge kjønn som ønsker å:

Bedre prestasjonen på håndballbanen

Få et fortrinn på sine konkurrenter

Bli sterkere, raskere og mer utholdende

Redusere sannsynlighet for skader

Få mer kunnskap om restitusjon, skadeforebyggende trening og belastningsstyring. 

Økt nestringsfølelse og bedre selvbilde 

1

VAlg av pakke og betalinG

Du velger og betaler for den pakken eller treningsprogrammet som passer for deg. 

2

LOGG PÅ APP; FYLL UT SKJEMA

Etter betalingen får du en velkomstmail fra oss. Sørg for å sjekke søppelposten din om du ikke har fått noe. I denne mailen får du informasjon om hvordan du logger inn i appen - her ligger treningsprogrammet ditt. I appen fyller du også ut et skjema med informasjon vi trenger for å skreddersy treningsprogrammet, alt etter  ditt utgangspunkt, preferanser og målsetning. 

3

UKENTLIG DIALOG

Vi sender deg ukentlig evaluering, informasjon og fagstoff over din app og mail. Du kan chatte eller maile oss så ofte du ønsker. 

4

EVALUERING OG VEIEN VIDERE

Du kan fortsette med andre treningsprogram, fortsette med det du allerede har eller følge planen din på egenhånd. Etter endt periode kan du kontakte coachen din for et oppfølgingstilbud. 

bottom of page