top of page

Førstegangskonsultasjon:

 

45 minutter konsultasjon

Inkluderer individuell kostholdsplan + tilgang til online kostholdsregistrering.

 

Alle idrettsutøvere har ulike behov. I denne konsultasjonen kartlegger vi din livsstil, inkludert nåværende spisevaner, treningsmengde, ernæringsstatus, kosttilskudd og medisinbruk og motivasjon oppimot kortsiktige og langsiktige målsetninger. Sammen så setter vi opp en plan ut ifra dine forutsetninger og behov, for å oppnå progresjon og treningsresultater.

Oppfølgingssamtale:

 

Vi tilbyr videre god oppfølging og støtte på veien for å nå målene dine. I oppfølgingssamtalene har vi mulighet til gå igjennom fremdrift og kostholdsregistreringen din sammen med deg. Du vil få tilbakemeldinger på matinntaket ditt og praktisk veiledning. Vi kan justere planen din ut ifra dine individuelle behov og vi kan jobbe med delmål. Har du kostholdsrelaterte spørsmål underveis kan vi svare på disse, samt vi følger opp spørsmål du måtte ha før timen over email eller i appen. 

KJØP ERNÆRINGSPROGRAM: 

1) Fyll ut skjema under. Dette vil bli ditt brukernavn og passord til appen. Du kan også logge inn på nettsiden om du ønsker.

2) Du vil så bli sendt videre til betaling. 

3) Når du har betalt vil du umiddelbart få en velkomstmail fra oss og tilgang til kostholdsprogrammet ditt. Husk å sjekke i søppelpost hvis du ikke har fått noe mail. 

Image by Dan Gold

4 uker individuell oppfølging

ERNÆRING- Individuelt tilpasset

Skreddersydd pakkeløsning

En førstegangskonsultasjon (45 min) 

En oppfølgingssamtale (30 minutter)

Individuelt tilpasset kostholdsplan

Hva du bør spise før, under og etter kamp

Tilgang på online kostholdsregistrering i app

Tilbakemeldinger på inntaket ditt

Kr 3000

bottom of page