top of page

Ønsker du å fjerne hindringer på og utenfor banen og forbedre dine prestasjoner?

Hvordan utnytte din mentale kapasitet til din fordel

•Dette programmet skal gi deg kunnskap om hvordan du kan bygge mental og emosjonell styrke. Du får lære teknikker som hjelper deg gjennom motgang og utfordringer så ikke noe skal hindre deg i å nå så langt som det er mulig for deg med ditt unike potensial.

•Kontinuerlig emosjonell og mental styrketrening vil bidra til å opprettholde en robust, stabil, utholdende og glad utøver. En som alltid er på jakt etter forbedring, å opprettholde den indre motivasjonen og kjærligheten til sporten.

•Vi er opptatt av at du skal utvikle deg som utøver, men også som menneske. Alle teknikkene du lærer her kan du også bruke i privatlivet, som hvis du ikke føler deg god nok, kjenner på press og stress eller kommer opp i konflikter.

Kjenner du deg igjen i noen av disse utsagnene?

«Jeg synes ikke det er like gøy å trene lenger. Det som jeg tidligere synes var morsomt og givende føles tungt og slitsomt» 

«Jeg er redd for å gjøre feil. Tenk om jeg skuffer de andre på laget, eller trener´n. Og hva vil de som sitter og ser på tenke om meg?»

«Jeg burde prestere bedre enn jeg gjør. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får det til»

«Jeg føler at jeg hele tiden må bevise for trener´n at jeg er god nok for å spille, men opplever at jeg ikke får tillit»

 

- Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 Da er du en av mange. Dette er utsagn som vi ofte hører fra unge utøvere som tar kontakt for å jobbe med mental trening.

IMG_7742.jpg

PERSONLIG UTVIKLING

Vi kartlegger hva du trenger for å bli enda bedre

Du vil få et program som er tilpasset der du er akkurat nå og det du trenger for å komme dit du vil: 
Lær metoder for å bli kvitt negative og irrasjonelle tanker og følelser. 
Lær enkle teknikker som reduserer stress og frykt
Lær å lede deg selv gjennom motgang og medgang

Lær å «lure» hjernen så du kan utnytte det mental til din fordel

Kartleggingssamtale (inkludert i pris)

•Etter betaling får du tilgang til vår app. Fyll så ut et kontaktskjema i appen så kontakter vi deg for en prat og finner ut av hva og hvordan vi skal begynne å trene. 

 

Veien videre samtale (ikke inkludert)

•Du har nå trent selv en periode. Vi tar en status og ser på hva som kan være veien videre.

•Skal vi gå inn i et nytt tema eller har du behov for å jobbe videre med det du har startet på og heller komme tilbake for et nytt tema eller oppfølging etter en stund. Det finner vi ut av sammen.

Kartlegging

kr 1250

Fyll ut skjema på siden for å bestille og betale

kr 1000

KJØP KARTLEGGINGSSAMTALE ELLER OPPFØLGINGSSAMTALE: 

1) Fyll ut skjema under. Dette vil bli ditt brukernavn og passord til appen hvor spørreskjema vil ligge. Du kan også logge inn på nettsiden om du ønsker.

2) Du vil så bli sendt videre til betaling via pay pal. Velg da hva slags type samtale. Er det første samtale velger du kartlegging. 

3) Når du har betalt vil du umiddelbart få en velkomstmail fra oss og tilgang til treningsprogrammet ditt. Husk å sjekke i søppelpost hvis du ikke har fått noe mail. 

bottom of page