top of page
 Eirik.jpg

Eirik Pettersen

Fysioterapeut. Personlig Trener. 

Eirik er grunnlegger av Fotball- og Håndballfysio AS. 

Jobber til daglig som fysioterapeut og fysisk trener for Mjøndalen Fotball. Fysioterapeut og fysisk trener for U20 landslaget herrer. 

 

 Tidligere fulgt juniorlandslag i håndball, kvinner. 

DSC_4141.jpg

Sissel Gulaker

Osteopat 

Sissel er eier av Fotball- og Håndballfysio AS.

Jobber til daglig ved Drammen sportsklinikk. Tidligere fulgt norsk kvinnelig eliteserielag i hjemlig serie, EHF cup og Champions League. Følger nå Norges landslag i beachhåndball, kvinner.

DSC_4285.jpg

Veronica Kristiansen

Håndballspiller

Vikki er eier av Fotball- og Håndballfysio AS.

Spiller på Györi Audi ETO, Ungarn, og det norske landslaget. Studerer Markedsføringsledelse og Organisasjon og lederskap i idretten.

Utdannet personlig trener.

7 mesterskapsmedaljer for Norge som jr og sr. Vant Champions League med Györ 2019.

DSC_8387_utsnitt.jpg

Andrea Næss

Ernæringsansvarlig

Andrea har en toårig spesialisering i Idrettsernæring gjennom IOC (Internasjonale Olympiske Komite), samt en mastergrad i ernæring fra Københavns Universitet. Hun har selv lang erfaring som utøver i toppidretten som håndballspiller i både Norge og Danmark. Til daglig jobber hun med toppidrettsutøvere, trenere og tilknyttede miljøer på Olympiatoppen i Midt-Norge, pasienter ved Trondheim Idrettsklinikk og som foreleser for blant annet Sunn Idrett og Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun er også eier av Ernæring Andrea Næss (EAN). Hennes spisskompetanse er idrett og prestasjonsernæring. 

bottom of page