Trening utenfor sesong og ferie

 

Etter en lang sesong kan det være gunstig å få litt avkobling fra trening, både fysisk for at kroppen skal kunne hente seg inn igjen, men også mentalt for å få overskudd.

Off-season er en god periode å bygge opp kroppen til å tåle belastningen som kommer i oppkjøringen og i sesongen. Dette innebærer generell styrke- og spensttrening, parallelt med «tilvennings-trening» for hurtighet.

Målet med dette programmet er å unngå en belastningsskade i kastarmen når du er tilbake på håndballbanen etter ferie eller annen grunn til pause. Programmet kan også brukes for deg som er ute med en annen type skade enn skulderskade og som av den grunn ikke kan være med på håndballtrening eller får kastet håndball som du pleier.

KJØP PROGRAM OFF SEASON

1) Fyll ut skjema under. Dette vil bli ditt brukernavn og passord til appen hvor treningsprogrammet vil ligge. Du kan også logge inn på nettsiden om du ønsker.

2) Du vil så bli sendt videre til betaling.

3) Når du har betalt vil du umiddelbart få en velkomstmail fra oss og tilgang til treningsprogrammet ditt. Husk å sjekke i søppelpost hvis du ikke har fått noe mail. 

Skjermbilde 2020-05-31 kl. 20.52.01.png

Off-season
NYBEGYNNER

6 uker program

6 uker individuell oppfølging

Eget kastprogram

Styrke-, hurtighet-, utholdenhet-, coreprogram

Restitusjon

Belastningsstyring

Skadeforebyggende trening

Personling iOS/Android app: 
> Ta med deg treningen der du der
> Alle planer tilgjengelig i appen
> Videodemonstrasjon av øvelser

> Chat med treneren din

> Loggfør treningen din
> Ukesrapportering

> Grafisk fremstilling av fremgang og treningsprogresjon

Før Kr 1400

TILBUD 30%

NÅ kr 980

FOR AVANSERT, TRYKK HER: