Bli en rask og kraftfull fotballspiller - Hurtighetstrening i fotball

 

I dagens moderne fotball er egenskaper som kraft, styrke og hurtighet avgjørende for om du vil lykkes på høyt nivå eller ikke. Målet med dette programmet er å gjøre deg til en bedre fotballspiller enn du var i går.

Fotballen har gått gjennom en stor utvikling siste tiåret. Hurtighet og eksplosivitet har blitt en viktigere del av spillet og antall sprint og meter pr kamp har økt med henholdsvis 85% og 35%.  Fotballspillere har gradvis blitt bedre atleter. Hurtigheten og eksplosive bevegelser som vendinger, hopp og taklinger blir gjennomført opp mot 500 pr kamp, og det er evnen til å repetere disse mange ganger i løpet av en kamp som er fundamentet for å lykkes.

For fotballspillere skiller en mellom tre ulike typer hurtighet:

1. Akselerasjonshurtighet

2. Maksimalhurtighet

3. Utholdende hurtighet

 

I dette programmet vil vi ha fokus på de to første egenskapene. Utholdende hurtighet vil du få mer av i programmet «utholdenhet».

Programmet er for viderekommende. Vi forventer at du har erfaring med styrketrening eller har gjennomført vårt styrkeprogram for nybegynner og avansert.

•Slik fungerer dette programmet:

Programmet har to deler: En treningsøkt som du utfører inne på gymmen og et som du gjør ute på fotballbanen.

1) På gymmen består treningen av spenst og eksplosiv styrke.  Programmet inne på gymmen er nytt hver uke. Når perioden er over kan du spørre oss om et nytt program eller repetere det du allerede har gjort.

2) Øvelsene på banen består av en spesifikk oppvarming, sprinter rett frem, med retningsforandringer, fotballspesifikke sprinter og til slutt lengre sprinter. Det er 4 forskjellige sprintøvelser å gjennomføre i hver økt, og det vil ta ca en time å gjennomføre. Øktene på feltet bytters hver andre uke. Du kan endre lengden på sprintene om du synes øktene er for lette eller harde.

 

20SS_Social-IG_TS_Spark-Pack_One_Aguero_

HURTIGHET

6 uker

6 uker individuell oppfølging

Skreddersydd treningsprogram

Bli raskere og sterkere på banen

Les og lær om hurtighetstrening

Før Kr 900

NÅ Kr 630

TILBUD 30%

Personling iOS/Android app: 
> Ta med deg treningen der du der
> Alle planer tilgjengelig i appen
> Videodemonstrasjon av øvelser

> Chat med treneren din

> Loggfør treningen din
> Ukesrapportering

> Grafisk fremstilling av fremgang og treningsprogresjon

vipps.png
paypal.png

KJØP HURTIGHETSPROGRAM

1) Trykk på knappen "Kjøp nå". 

2) Du vil så bli sendt videre til betaling. Betal med Vipps eller Paypal. 

3) Når du har betalt vil vi kontakte deg så fort vi kan for å sette opp programmet og tilgang til appen for deg. Husk å benytte riktig mailadresse. 

Velkommen!