top of page

1. Hva slags utstyr trenger jeg? 

For nybegynnerprogrammene trenger du helt enkelt utstyr som strikk, gymmatte og en håndball. Programmene for avanserte kreves det tilgang til et treningssenter som er normalt utstyrt. 

2. Hvilken alder og nivå er programmene ment for? 

Det finnes forskjellige nivåer på programmene. Nybegynner hvis du ikke har trent mye fysikk før eller er under 16 år. Alle programmene kan tilpasses slik at det passer til ditt ferdighetsnivå. 

3. Trenger jeg noen å trene med? 

Progammet er designet slik at du ikke trenger hjelp fra andre eller en trener. 

 

4. Hva inneholder programmen? 

Programmene inneholder det du trenger for å utvikle fysikken din til et profesjonelt nivå. Du kan velge enkeltprogram for hver fysisk egenskap. Pakkene inneholder en blanding av alle fysiske egenskaper. Der er de forskjellige egenskapene satt sammen slik at du vet hvordan du skal trene dem sammen. Når i uken og endringer du må gjøre i løpet av sesongen. Ved siden av treningsprogrammene kan du få tilgang til testing, ernæringsplan, skadeforebyggende trening, mental trening, restitusjon og belastningsstyring. 

5. Jeg får ingen velkomstmail fra dere, hva gjør jeg? 

Sjekk i søppelposten din, vår mail kan havne der. Kontakt oss om ikke har fått noe. 

6. Hvordan vil jeg motta programmet? 

Rett etter at du har betalt vil du motta en velkomstmail. Her vi du få informasjon om hvordan du logger inn i appen og her vil ditt treningsprogram ligge. Har du valgt et program som er skreddersydd for deg kan det ta opp mot 48 timer før du mottar programmet gjennom appen. Dette programmet er basert på spørreskjema du svarer på rett etter at du har betalt. 

7. Kan jeg kjøpe programmet utenfor Norge? 

Ja, du kan kjøpe programmet uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Programmet vil bli lagt inn på appen din. 

8.Hvordan vet jeg hvordan jeg skal starte? 

For alle programmer vil du motta en PDF om all nødvendig informasjon du trenger før du begynner å trene. Du kan kontakte oss direkte gjennom chat eller mail om det er noe du lurer på. 

9. Kan jeg starte når som helst i sesongen? 

Enkeltprogrammene kan du starte med når som helst i sesongen. PDF om hvert program vil gi deg informasjon om dette. Pakkene kan også tilpasses slik at de kan trenes uansett hvor i sesongen du er. 

10. Hvor mange treningsøkter er det pr uke? 

Antall økter pr uke varierer mellom 3-6 økter, avhengig av hvor i sesongen du er og hva slags program du har kjøpt. Vi har laget forslag til ukeplaner i hvert program slik at du kan tilpasse dette til din treningshverdag. 

11. Hva gjør jeg etter at jeg er ferdig med programmet? 

Prinsippene i hvert program kan du fortsette å trene videre.Du kan gjenta programmet eller du kan ta kontakt med oss for å få tilpasset programmet videre. 

12. Hvordan kontakter jeg dere? 

Du kan sende oss mail eller chatte direkte med oss gjennom appen. 

13. Hvordan kan jeg vite at dete fungerer for meg? 

Alle programmene er bygget på forskning og erfaring vi har som fysioterapeuter og fysiske trenere. Vi samarbeidere med utøver som spiller på høyt nivå. Mental trening og ernæring har lang utdannelse og erfaring. Vi garanterer resultater - det er opp til deg å gjennomføre planen. 

14. Kan jeg trene dette sammen med vanlige treninger med laget? 

Ja, absolutt. Treningsprogrammene er satt opp slik at man antar at du trener med et lag. 

15. Hvordan kan jeg måle fremgangen?

Inne i appen er det mulig å registrere alle resultater og få en grafisk fremstilling av dette. Vi har også satt opp fysiske tester i noen programmer der dette er relevant. Du kan teste fysisk form før og etter en treningsperiode. I "belastningsstyring" får du et skjema du kan registrere belastningen din uke for uke. 

16. Kan jeg trene med en venn? 

Alle programmer har lisens til en person. Kjøper du et program har dette kun en lisens til en utøver. 

17. Hva om det er for lett for meg? 

Alle programmene kan enkelt tilpasses til hver enkelt. Noen programmer har to forskjellige nivåer. De andre programmene kan enkelt tilpasses slik at du får utbytte om du er 14 år eller spiller på høyt nivå. 

18. Når jeg jeg forvente å se resultater? 

Dette varierer fra spiller til spiller. Generelt forteller våre spillere at de kan føle og se fremgang etter 3-4 uker etter at de startet med programmet. De som får langvarig resultater er de som trener programmene over lang tid, som utfører treningen med høy kvalitet og konsentrasjon. 

19. Hva gjør jeg om jeg er skadet eller blir skadet? 

Programmene er designed for  utøvere som er skadefrie. Er du skadet bør du utsette programmet til du er skadefri. Fullfør rehabiliteringen sammen med din fysio før du fortsetter dette programmet. 

20. Inneholder programmet øvelser med ball?

På gymmen er fokuset å gjøre deg sterkere og mer eksplosiv. Denne styrken du utvikler ønsker vi å overføre til banen gjennom å utføre egne hurtighetsøvelser på banen. Til slutt og i siste fase trener du på dette i selve spillet, sammen med laget ditt i fellestreningene. Vi bruker ballen i øvelser der det er muligheter for det. og der det er hensiktsmessig. 

21. Kan målvakter bruke samme program? 

Elementer og prinsipper i alle programmene kan overføres til målvaktene. Det vil etterhvert komme spesifikke program for målvaktene. 

bottom of page