top of page

Få innføring i hvordan du restituerer optimalt

Restitusjon i idrettssammenheng består av mange komponenter, men enkelt sagt betyr kroppens evne til reparasjon og gjenoppbygging. Vi ønsker å få kroppen tilbake til ”normalen”.

Kroppen vår består av mange fysiologiske systemer som blir påvirket av trening og kroppen styrer i stor grad disse systemene selv. Men vi kan være med å påvirke noen av de ved blant annet å sørge for god ernæring, god væskebalanse og nok hvile etter trening. Dette vil gjøre restitusjonen så rask og optimal som mulig.

Overvåking av treningsbelastning

 

Det er viktig å ha en måte å overvåke treningsbelastningen din på gjennom hele sesongen. Ved å gjøre dette vil du kunne dokumentere fremgangen din, men også se når du trenger å legge inn mer hvile, når du muligens har høyere risiko for skade eller trenger noe variasjon i treningen din.

 

SLIK KJØPER DU:

1) Fyll ut skjema under. Dette vil bli ditt brukernavn og passord til appen. Du kan også logge inn på nettsiden om du ønsker. 

2) Du vil så bli sendt videre til betaling.

3) Når du har betalt vil du umiddelbart få en velkomstmail fra oss og tilgang til programmet ditt. Husk å sjekke i søppelpost hvis du ikke har fått noe mail. 

Skjermbilde 2020-05-31 kl. 20.52.01.png

BELASTNING +
RESTITUSJON

Les og lær om restitusjon

Praktiske tips om hvordan du bør restituere

Få excel dokument hvor du kan registrere belastningen din. 

Personling iOS/Android app: 
> Ta med deg treningen der du der
> Alle planer tilgjengelig i appen
> Videodemonstrasjon av øvelser

> Chat med treneren din

> Loggfør treningen din
> Ukesrapportering

> Grafisk fremstilling av fremgang og treningsprogresjon

Kr 200

bottom of page